• Strada Eugen Jebelanu nr.12
  • Luni-Vineri: 9:00-18:00

Despre noi

Sinuhe Residence este un ansamblu rezidențial recent înființat în Brașov. Este într-una dintre cele mai dinamice zone ale orașului, zona Tractorul, în proximitatea Coresi Shopping Resort. Suntem o echipă tânără de dezvoltatori iar misiunea noastră este să-ți oferim apartamentul de vis la cele mai bune prețuri. In plus, îți oferim construcții de calitate și durabile, conforme cu toate exigențele în materie de design și funcționalitate. Suntem printre putinii dezvoltatori care izoleaza constructiile cu vata bazaltica. In privinta tamplariei PVC, a centralelor termice sau a elementelor pentru acoperis, folosim exclusiv produse de top.

Spre deosebire de alte opțiuni din zonă, noi am ales să dezvoltăm blocuri mici (maxim 3 etaje) și cu număr mic de apartamente per bloc. Vrem astfel să asigurăm locuitorilor din Sinuhe spații proprii mai mari și mai multă intimitate.

Chiar dacă suntem de puțin timp în peisajul urbanistic brașovean, am finalizat și predat deja 5 blocuri noilor locatari. Pe parcursul anului 2019 vom mai finaliza și preda alte 2 blocuri.

Știm cât de importantă este alegerea locuinței potrivite. Gama noastră include garsoniere, apartamente tip studio, apartamente de două sau trei camere. Dacă te interesează o locuință la Sinuhe, trebuie să știi că vom fi alături de tine în fiecare etapă pană la momentul în care vei primi oficial cheile noului tau cămin.

Profităm de ocazie sa îți amintim o serie de aspecte importante legate de apartamentele noastre. Acestea sunt dotate cu toate facilitățile de care ai nevoie: izolație din polistiren, tâmplărie Salamander cu 7 camere, uși de interior, gresie, faianță și obiecte sanitare în baie.

0753.683.966