Cine suntem

Suntem Sinuhe Residence si avem o poveste

Poate unii dintre voi cunosc legenda tanarului egiptean si se regasesc in ea, asemeni noua. Sinuhe nu este un nume ales intamplator, este esenta unei povesti de viata, este un ideal si o dovada ca poti ramane in pozitie verticala chiar si in fata nedreptatilor.

Viata in sine este o calatorie, alegerile si ce lasi in urma acestei calatorii, conteaza. Tocmai de aceea, motivati de ideologii, am ales ca construim apartamente in Brasov sub numele Sinuhe Residence. Asemeni personajului cu acelasi nume din romanul “Egipteanul” de Mika Waltari, combinand idealismul cu realismul, am reusit sa contruim locuinte care sa ofere tuturor mai mult confort si o viata mai frumoasa.

Cu mintea si inima deschise, asemeni personajului care ne-a inspirat, continuam sa credem in oameni si lucrurile bine facute, in posibilitatea de a face mai mult si mai bine. Nu suntem doctori asemeni lui Sinuhe, dar putem “vindeca” orasul construind cu responsabilitate fata de oameni si fara de natura.

De ce Sinuhe Residence?

Experienta in proiecte imobiliare
Avem experienta in constructia de proiecte imobiliare si recenziile ne confirma satisfactia clientilor nostri. Profita si tu de experienta noastra in constructii si increde-te!

Bine gandit, bine facut!
Colaboram cu arhitecti si specialisti in constructii civile pentru a realiza locuinte durabile si de inalta calitate. Pasionati si neobositi, nu lasam nimic la voia intamplarii.

Obsedati de perfectiune
Am pus toata priceperea noastra si a colaboratorilor nostri in fiecare proiect imobiliar din Brasov dezvoltat de Sinuhe Residence. Ne perfectionam continuu.

Promitem doar ce putem face
Construim blocuri si case si ne respectam promisiunile. Suntem norocosi sa facem ceea ce iubim, sa ridicam constructii pentru o viata implinita. Alatura-te noua!

Maria
Consultant vanzari
0753683966 vanzari@sinuheresidence.ro
Anamaria
Consultant vanzari
0746213026 vanzari@sinuheresidence.ro
Alexandru
Consultant vanzari
0745980167 vanzari@sinuheresidence.ro
In curand
Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact