Proiect Str. Christian Pomarius

Ne place sa te surprindem placut.

In curand, cochetul bloc de tip boutique va fi gata. Suntem emotionati si dornici sa iti predam cheile noii tale locuinte. Incepe o viata noua intr-un apartament nou, modern si confortabil.

Nu mai trebuie sa alegi intre casa si apartament, am gasit solutia care indeplineste amblele dorinte. Te asteptam sa vezi si sa te convingi. In plus, esti aproape de toate punctele de interes si de inima orasului. Cu toate acestea, ai parte de un apartament intim intr-o zona frumoasa si linistita de case.

Vrei un nou inceput pentru tine si familia ta?

Imobilul are doar 7 apartamente de lux distribuite pe 3 niveluri si expunere catre sud pentru mai multa lumina naturala. In noile apartamente din cartierul Tractoru vei beneficia de lift, incalzire prin pardoseala, izolatie termica cu vata bazaltica, izolatie fonica intre etaje, rezervoare incastrate in bai, aparataj modular, parcari acoperite, spatii verzi, etc. Am folosit finisaje de calitate superioara, un design modern si toate elementele necesare pentru ca starea de bine sa fie una generala.

La 7 minute de Coresi

Esti la cateva minute distanta de mers pe jos pana la mall-ul din cartierul Tractoru Brasov. Ai acces facil catre scoli si gradinite, supermarketuri, pravalii cu produse bio, saloane de infrumusetare sau sali de sport. In plus, blocul este situat intre case, ceea ce iti confera liniste si intimitate.

Tinem cont atat de nevoile celor mari cat si de cele ale micilor exploratori, fapt pentru care accesul in proprietate este privat. Stim ca o viata mai buna, inseamna si o locuinta mai buna, tocmai de aceea ne canalizam toate resursele pentru a oferi clientilor nostri cat mai multe beneficii.

Pregatit sa te muti in noile apartamente Sinuhe Residence? Vrei mai multe detalii?

Ia legatura cu unul din consultantii nostri!

Str. Nicolae Labis, nr. 50

0753 683 966

vanzari@sinuheresidence.ro

Transparenta

Te tinem la curent cu toate noutatile din santier. Mai e putin pana la predarea apartamentelor si suntem la fel de emotionati ca si tine. Incepe anul 2023 intr-o locuinta noua. Mai avem disponibile doar cateva apartamente.

Termen de predare: În curând

In curand
Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact