Proiect Str. Liviu Rebreanu

Duplex modern in cartierul Tractoru

Construim o vila tip duplex in cartierul Tractoru Brasov la 10 minute de mers pe jos pana la Coresi Shopping Center si la un minut distanta de viitorul Mega Image. Camerele generoase si avantajul unei curti amenajate vor oferi familiilor un mediu propice pentru o dezvoltare armonioasa si timp de calitate in aer liber. Punem accent pe siguranta si confortul oferit de o casa.

Ai P+1+mansarda si indiferent de numarul de membri ai familie tale vei avea spatiu suficient pentru fiecare. Ai terase generoase de la care sa admiri privelistea frumoasa si curte superb amenajata.

Calitate fara compromisuri si finisaje premium

Pentru constructia casei tip duplex din cartierul Tractoru Brasov am ales sa folosim materiale de inalta calitate si finisaje de top. Astfel, te vei bucura de confortul oferit de sistemul de incalzire in pardoseala , de izolatia termica cu vata bazaltica, de izolatia fonica oferita de ferestrele cu 3 foi de sticla, de aparatajul modular si de celelalte finisaje interioare si exterioare alese pentru a creste calitatea vietii si pentru a crea un echilibru perfect.

Vila tip duplex la 10 minute de Coresi

Da, se poate! Poti achizitiona un vila tip duplex intr-una din cele mai ravnite zone ale orasului. Pe langa faptul ca vei locui intr-o zona noua, rezidentiala, ai acces facil catre mall, catre restaurante si cafenele, catre saloane si sali de sport, etc. Ai in imediata apropiere scoli si gradinite, after school-uri, parcuri si tot ce ti-ai putea dori.

Pregatit sa te muti in noile apartamente Sinuhe Residence? Vrei mai multe detalii?

Ia legatura cu unul din consultantii nostri!

Str. Nicolae Labis, nr. 50

0753 683 966

vanzari@sinuheresidence.ro

Transparenta

Punctuali, am demarat lucrarile de constructie a noilor case duplex. Ramai alaturi de noi si investeste in viitorul tau sau al familiei tale achizitionand o casa in cartierul Tractoru din Brasov.

In curand
Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact