Proiect Str. de Mijloc

Apartamente in inima Brasovului

Asa cum te-am obisnuit, nu ne oprim din a te surprinde cu proiecte mici si interesante. Un proiect inedit de apartamente noi in Brasov se dezvolta pe Strada de Mijloc nr. 50, chiar in inima orasului. Iti propunem un concept de bloc tip vila cu doar 10 apartamente si curte interioara.

Esti privilegiat! Poti avea un apartament nou in Brasov la 15 minute distanta de mers pe jos fata de Piata Sfatului, in zona premium a orasului. Vino sa te convingi!

Apartamente premium intr-o zona premium

Ne repetam, dar acesta este adevarul! Construim un bloc tip vila intr-o zona cu case si folosim atat la interior cat si la exterior materiale premium. Amintim aici de incalzirea in pardoseala, de izolatia termica cu vata bazaltica, de izolatia fonica, de ferestrele cu 3 foi de sticla, de aparatajul modular si de calitea inalta a fiecarui element care transforma o casa in acasa.

Esti la cateva minute distanta de centrul vechi al Brasovului

In 15 minute ajungi lejer in Piata Sfatului, pe jos. Pe langa avantajul de a locui intr-un bloc tip vila cu curte interioara si loc de joaca amenajat, copiii sunt la 1 minut distanta de Scoala Generala Nr. 12 si la cateva minute distanta fata de Gradinita cu program normal Nr. 4.

Pregatit sa te muti in noile apartamente Sinuhe Residence? Vrei mai multe detalii?

Ia legatura cu unul din consultantii nostri!

Str. Ioan Popasu nr. 42

0746 248 236

vanzari@sinuheresidence.ro

Transparenta

Lucrarile sunt in toi si se desfasoara conform graficului. Ne bucuram de timpul frumos si construim cu optimism si dorinta de contribui la bunastarea viitorilor locatari. Revenim in curand cu noutati.

Termen de predare: În curând

In curand
Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact