Ce facem

Ce facem?

Construim blocuri si case

Iubim ceea ce facem, si anume, sa construim blocuri si case in Brasov. Suntem constienti de misiunea noastra, de asteptarile pe care le au clientii nostri si suntem fericiti si emotionati la fiecare apartament predat. Suntem parte din viata celor pentru care construim, suntem parte dintr-un vis indeplinit la care am pus multa munca, multa creativitate si materiale de calitate care sa asigure trainicia locuintelor.

Construim studiouri, garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere in Brasov in care fiecare viitor locatar sa se regasesca. Vrem sa te simti acasa in proiectele imobiliare dezvolate de Sinuhe Residence, tocmai de aceea, fiecare proiect este unic, singurele aspecte comune fiind calitatea materialelor si preocuparea pentru perfectiunea executiei.

Apartamente noi in Brasov
5 proiecte imobiliare in derulare

Apartamente spatioase si primitoare cu suprafete intre 44 mp si 100 mp.

Construim

Dezvoltam comunitati

Construim blocuri si case, proiectam apartamente exact asa cum iti doresti, elegante si spatioase, compartimentate astfel incat fiecare cm sa fie util. Construim locuinte care sa se plieze pe nevoile personale a celor aflati in cautarea unui apartament nou in Brasov. 

Suntem atenti ca atat la interior cat si la exterior sa gasesti tot ce ai nevoie pentru a fi fericit. Apartamentele sunt spatioase si insorite, bine izolate si utilate modern in timp ce la exterior sunt amenajate zone verzi si locuri de joaca pentru cei mici. Ne place sa credem ca facem lumea putin mai frumoasa si mai sigura.

 

Calitate fara compromisuri

Finisaje moderne

Calitatea este prezenta in fiecare aspect al noilor locuinte dezvoltate de Sinuhe Residence in Brasov. Astfel, de la structura de rezistenta pe cadre din beton armat la finisaje, s-au ales materiale trainice si cu proprietati termorezistente. Vata bazaltica si tamplaria cu 7 camere asigura confortul termic si fonic perfect in orice anotimp. Finisajele interioare si exterioare sunt alese impreuna cu designeri si arhitecti pentru ca tu sa te bucuri de toarte aspectele unui apartament modern.

Casa scarii si zonele exterioare sunt amenajate astfel incat sa iti indeplineasca toate nevoile. Totul este gandit, proiectat si bine executat pana in cele mai mici detalii. Asta face Sinuhe Residence din Brasov, iti ofera apartamente noi in blocuri cochete, cu regim mic de inaltime si finisaje care cresc calitatea vietii.

In curand
Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact