Studio

Apartamente tip studio in Brasov

Versatile, apartamentele tip studio construite de Sinuhe Residence, sunt o sursa de inspiratie si creativitate. Moderne, spatioase, apartamentele studio ofera oportunitati extraordinare pentru planificarea spatiului util dupa bunul plac al fiecaruia.

Utilizeaza spatiul la maxim si fii propriul designer al apartamentului tip studio din Brasov. Te poti folosi de ecrane glisante si riflaje pentru a delimita intr-un mod unic si creativ spatiul disponibil.

Apartamente tip studio

Cei tineri prefera apartamentele tip studio, motiv pentru care le-am inclus in mai multe proiecte imobiliare. Ne-am folosit de experienta in constructii pentru a crea locuinte aerisite, luminoase, spatioase si cu posibilitati nelimitate de amenajare.

Alege un apartament tip studio in cartierul Tractoru din Brasov si da frau liber imaginatiei si stilului propriu. In plus, vei locui intr-o zona care iti ofeta tot ce ti-ai putea dori: magazine, servicii, parcuri, sali de sport, bazine olimpice etc.

Fii unic! Achizitioneaza un apartament tip studio si transforma-l intr-o locuinta perfecta conform nevoilor si dorintelor proprii.

Transforma-ti casa in acasa!

Confort superior si facturi mici

Construim pentru astazi si pentru viitor. Tocmai de aceea mentinem standardele de calitate sus si nu ne abatem de la princiile noastre. Am pus accent pe izolarea termica si fonica, confort, lumina naturala, siguranta si toate aspectele care transforma o casa in acasa.

Toate imobilele construite de Sinuhe Residence sunt izolate cu vata bazaltica. Ne-am asigurat ca vei avea un confort termic superior, siguranta la incendiu si un aer de calitate in interior. Tamplaria termopan cu 3 foi de sticla tine zgomotele la distanta. Stim cat de mult conteaza sa ai liniste si intimitate, tocmai de aceea blocul tau are fonoizolatie intre etaje.

Tu esti designerul casei tale, tu alegi finisajele interioare. Noi te asteptam cu toate racordarile efectuate si apartamente cu incalzire in pardoseala, gata pregatite pentru a fi mobilate.

Vino si convinge-te! Alege un apartament modern si un stil de viata linistit in imobilele cu regim mic de inaltime, spatii de joaca, parcari si acces securizat. Avem o lista lunga de avantaje pentru tine. Hai sa o bifam impreuna!

Un studio, mai multe posibilitati

Construim apartamente tip studio pentru clientii carora nu le plac limitarile, pentru cei unici si curajosi care doresc sa isi puna amprenta asupra compartimentarii spatiului.

Verifica online disponibilitatea studio-urilor sau ia legatura cu unul dintre consultantii nostri de vanzari. Grabeste-te si fa o achizitie profitabila pentru viitor.

Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact