Stadiu proiect

Eugen Jebeleanu 12

Și acest proiect constă tot în 2 blocuri (Blocurile 4 și 5 Sinuhe Residence), cu un total de 26 de apartamente. Adresa exactă este Str. Eugen Jebeleanu nr 12. Toate locuințele din cele 2 blocuri sunt finalizate la cheie. Construcțiile sunt izolate cu vată bazaltică, tâmplăria PVC este Salamander, cu 7 camere, acoperișul este Bramac, iar locuințele sunt izolate fonic.

Toate apartamentele au fost vândute și predate la cheie proprietarilor. Iată câteva imagini cu ele:

Eugen Jebeleanu 2

Acest proiect include 2 blocuri (unul la adresa Eugen Jebeleanu 2 și altul pe Eugen Jebeleanu 2E). În total sunt 24 de apartamente, de toate tipurile, și sunt integral vândute. Am fost fericiți să le putem oferi noilor locatari spațiul de vis pe care și l-au dorit dintotdeauna, într-una dintre cele mai căutate zone din Brașov!

Apartamentele sunt dotate cu toate facilitățile necesare, precum: izolație din polistiren si vată bazaltică, tâmplărie Salamander cu 7 camere, uși de interior, gresie, faianță, fonoizolație între etaje, acoperiș din țiglă Bramac.

Christian Pomarius 3

Pe strada Christian Pomarius, la numărul 3, am finalizat în 2019 un bloc cu 17 apartamente. Chiar dacă am construit pe o stradă nouă față de unde a luat naștere Sinuhe Residence, am păstrat toate elementele care ne caracterizează. Astfel, calitatea materialelor folosite, atenția la detalii, seriozitatea în privința respectării promisiunilor făcute, toate au fost puse la dispoziția noilor proprietari.

Ne mândrim că toate apartamentele au fost vândute și ne bucură încrederea de care se bucură fiecare dintre proiectele noastre. Iată câteva fotografii cu noile apartamente din Tractorul:

Christian Pomarius 7

Un alt proiect din cadrul Sinuhe Residence este Blocul 7 din Str. Christian Pomarius nr. 7 Brașov. Are 17 apartamente și a fost predat la cheie la finalul anului 2019. Va anunțăm cu bucurie în suflet că mai există doar 2 apartamente libere spre vânzare.

Ce zici de un apartament mega-spațios, nou și pregătit pentru a te muta imediat?

Eugen Jebeleanu 8

Unul dintre proiectele noastre se regăsește pe Str. Eugen Jebeleanu nr. 8. E vorba de un bloc cu doar 12 apartamente. Acesta a fost predat la cheie în cursul lui 2019. Suntem mândri că toate cele 12 locuințe din bloc sunt deja vândute.

Dacă din diverse motive nu ai reușit să achiziționezi unul dintre apartamentele construite de Sinuhe Residence, rămâi aproape, demarăm un nou proiect imobiliar în Brașov, tot în cartierul Tractorul.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu IconStudio Quick Menu IconGarsoniere Quick Menu Icon2 Camere Quick Menu Icon3 Camere
Quick Menu Icon Products Apartamente
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.