Stadiu proiect

Bloc 9: doar 8 apartamente intr-un bloc

Constructia de blocuri si locuinte moderne in Brasov ne circula prin vene. Concurenta nu ne sperie, din contra, ne stimuleaza sa fim mai buni si sa oferim brasovenilor si celor care isi doresc un apartament nou la munte locuinte confortabile, intime si luxoase.

Esti pretentios? Foarte bine! Construim pentru oamenii care nu se multumesc cu putin. Am demarat lucrarile la un bloc de doar 8 apartamente. Ti-am starnit curiozitatea? Ramai aproape si ia legatura cu noi.

Start Bloc 8: apartamente noi Brasov

Lume, lume!!! Am demarat lucrarile pentru Blocul 8. La ce sa te astepti? La apartamente care sa iti transforme viata in bine: mai mult spatiu pentru tine si famila ta, multa lumina natura, confort, o optimizare a costurilor de intretinere si multa INTIMITATE.

Am pregatit pentru tine o serie de suprize placute. Hai sa le descoperi!

Stadiu lucrări martie 2021

Fundația este turnată și continuăm să lucrăm la ridicarea primului nivel al blocului ce va deveni acasă pentru cei care își doresc cu adevărat un apartament spațios în Brașov. Experiența în astfel de proiecte imobiliare, logistica și organizarea de șantier ne permit să ne concentrăm așa cum trebuie pe fiecare aspect al viitoarelor apartamente noi din Brașov.

Dacă nu ai ales încă un studio, o garsonieră sau un apartament cu 2 sau 3 camere, este momentul ideal să o faci. Verifică online disponibilitatea noilor apartamente sau ia legătura cu noi telefonic sau pe orice canal media.

Stadiu lucrări februarie 2021

Miroase a primăvară și zilele calde ne-au permis să dăm start construcției primului bloc de apartamente noi din IC Brătianu Brașov. Am promis transparență și ne ținem de cuvânt. Vom publica periodic poze din șantier pentru ca tu să vezi cât de aproape ești de casa mult visată.

Rămâi alături de noi. Visul tău prinde contur.

I.C. Bratianu

Voi, clienții Sinuhe Residence ne-ați motivat să continuăm și să construim apartamente noi în Brașov cu un grad ridicat de confort. Cu fiecare proiect, ne străduim să ne îmbunătățim performanțele și să aducem noutăți în materie de materiale, de compartimentare și de beneficii pentru viitorii prorpietari.

Am dat startul unui nou proiect imobiliar. Dacă ești în căutarea unui apartament nou în Brașov, ai ajuns unde trebuie și când trebuie.

Christian Pomarius

Pe strada Christian Pomarius, am finalizat în 2019 doua blocuri cu un total de 34 de apartamente. Chiar dacă am construit pe o stradă nouă față de unde a luat naștere Sinuhe Residence, am păstrat toate elementele care ne caracterizează. Astfel, calitatea materialelor folosite, atenția la detalii, seriozitatea în privința respectării promisiunilor făcute, toate au fost puse la dispoziția noilor proprietari.

Ne mândrim că toate apartamentele au fost vândute și ne bucură încrederea de care se bucură fiecare dintre proiectele noastre.

Eugen Jebeleanu

Acest proiect constă  în 5 blocuri cu un total de 62 de apartamente.

Toate locuințele sunt finalizate la cheie. Construcțiile sunt izolate cu vată bazaltică, tâmplăria PVC este Salamander, cu 7 camere, acoperișul este Bramac, iar locuințele sunt izolate fonic.

Toate apartamentele au fost vândute și predate la cheie proprietarilor. Vom reveni in curand cu noutati despre poiectele urmatoare.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu IconStudio Quick Menu IconGarsoniere Quick Menu Icon2 Camere Quick Menu Icon3 Camere
Quick Menu Icon Products Apartamente
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.