Proiect Str. Ioan Popasu

Mai mult, mai bine

Suntem fericiti sa iti facem cunostinta cu inca un proiect imobiliar de suflet marca Sinuhe Residence, apartamente noi in Brasov pe Str. Ioan Popasu 42, catier Tractoru.

Nu mai sta pe ganduri, achizitioneaza o garsoniera sau un apartament cu 2 sau 3 camere intr-o zona excelenta, linistita si cu acces catre tot ceea ce este de interes pentru fiecare, indiferent de varsta sau ocupatie. Am demonstrat ca facem ceea ce promitem si cu fiecare proiect ridicam stacheta si ne impunem noi standarde.

Construim cu aceeasi pasiune si sustinem dezvoltarea urbana din Brasov intr-un mod armonios si sustenabil.

Transformam vise in realitate

Am indraznit sa visam la apartamente care cresc calitatea vietii. Ne-am alaturat oameni care cred in aceleasi idealuri si am dat startul unui nou proiect imobiliar care surprinde prin avantajele oferite. Obsedati de lucrul bine facut si la timp, dezvoltam in Brasov un proiect imobiliar adecvat unui nivel inalt de exigente.

Elegante atat la exterior cat si la interior, blocurile de apartamente noi din cartierul Tractorul au fost gandite de la inceput pentru cei care isi doresc mult spatiu, multa lumina naturala, confort si siguranta. Toate apartamentele noastre au finisaje de top, izolatii de ultima generatie si garantia calitatii de la care nu vom face niciodata rabat.

Am proiectat spatii verzi si locuri de relaxare, un loc de joaca pentru copii, o pista de biciclete si acces privat pentru ca zonele din jurul blocurilor noastre sa fie sigure si frumoase. Spatiile comune sunt generoase si au un design modern. Ne-am asigurat ca intreg complexul este o experienta placuta pentru clientii nostri.

Noile apartamente construite de Sinuhe Residence sunt un raspuns al cerintelor clientilor nostri, atat din punct de vedere al dotarilor cat si al arhitecturii moderne.

Pregatit sa te muti in noile apartamente Sinuhe Residence? Vrei mai multe detalii?

Ia legatura cu unul din consultantii nostri!

Str. Ioan Popasu nr. 42

0746 248 236

Stadiu lucrari

Te vom informa despre evolutia lucrarilor din santier. Transparenta si atitudinea deschisa fata de clienti continua sa fie modul nostru de comunicare. Ramai alaturi de noi.

Termenul de finalizare este Decembrie 2024.

Vom folosi toate resursele pentru a preda inca un proiect in termenul promis si vom mentine standardele sus.

In curand
Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact