Garsoniera

Garsoniere spatioase in Brasov

Garsonierele din ansamblurile rezidentiale construite de Sinuhe Residence din Brasov au suprafete generoase si sunt ideale pentru persoanele singure sau cuplurile fara copii. Cu spatii drepte si zone bine delimitate, garsoniarele ofera un echilibru armonios intre design si functionalitate.

Vrei sa te fii pe cont propriu? Vrei sa faci o investitie sigura pentru viitor? Sau poate vrei o locuinta la munte? Achizitioneaza o garsoniera spatioasa intr-unul din imobilele construite de Sinuhe Residence si bucura-te de beneficiile spatiului si facilitatile zonei.

Garsoniere Brasov

Ne aliniem la noutatile din domeniul constructiilor si le incorporam in proiectele de dezvoltare urbana din Brasov. Iti oferim mai multe tipuri de garsoniere in cartierul Tractoru, toate oferind acel standard inalt de calitate pe care ni l-am impus si respectat.

Avem mai multe proiecte imobiliare in derulare, cu siguranta cel putin unul dintre ele se va alinia cu dorintele tale locative. Studenti, tineri la inceput de drum si cupluri in cautarea confortului, toti vor descoperi beneficiile garsonierelor construite de Sinuhe Residence si avantajele zonelor ofertante din toate punctele de vedere: confort, siguranta, vecinatati, centre comerciale, mijloace de transport, timp in aer liber, etc.

Esti pregatit sa te muti intr-o garsoniera noua?

Ia legatura cu consultantii nostrii si hai sa vorbim despre finisaje!

Transforma-ti casa in acasa!

Confort superior si facturi mici

Construim pentru astazi si pentru viitor. Tocmai de aceea mentinem standardele de calitate sus si nu ne abatem de la princiile noastre. Am pus accent pe izolarea termica si fonica, confort, lumina naturala, siguranta si toate aspectele care transforma o casa in acasa.

Toate imobilele construite de Sinuhe Residence sunt izolate cu vata bazaltica. Ne-am asigurat ca vei avea un confort termic superior, siguranta la incendiu si un aer de calitate in interior. Tamplaria termopan cu 3 foi de sticla tine zgomotele la distanta. Stim cat de mult conteaza sa ai liniste si intimitate, tocmai de aceea blocul tau are fonoizolatie intre etaje.

Tu esti designerul casei tale, tu alegi finisajele interioare. Noi te asteptam cu toate racordarile efectuate si apartamente cu incalzire in pardoseala, gata pregatite pentru a fi mobilate.

Vino si convinge-te! Alege un apartament modern si un stil de viata linistit in imobilele cu regim mic de inaltime, spatii de joaca, parcari si acces securizat. Avem o lista lunga de avantaje pentru tine. Hai sa o bifam impreuna!

Garsoniere spatioase si primitoare

Spatioase si insorite, izolate termic si fonic, toate garsonierele din proiectele dezvoltate de Sinuhe Residence indeplinesc chiar si cerintele celor mai pretentiosi clienti.

Verifica online disponibilitatea garsonierelor si termenul de predare sau ia legatura cu unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact