3 Camere

Incazire in pardoseala

Confort sporit si facturi mai mici

Am dotat apartamentele cu incalzire in pardoseala. La acest moment, este cea mai moderna metoda de incalzire. O podea calda este o investitie pe termen lung care functioneaza impecabil si fara a necesita interventii de mentenanta circa 50-60 de ani.

Ferestre termopan cu 3 foi de sticla

Avantajele vitrajului triplu

Ferestrele cu 3 foi de sticla ofera cea mai mare eficienta energetica posibila in acest moment. Faci economii de cateva sute de euro pe an factura de energie, protejezi portofelul si mediul inconjurator.

Izolare termica cu vata bazaltica

Proprietati termice si acustice

Vata bazaltica este un bun izolator care iti ofera o protectie inalta atat termica cat si acustica. Izolatia cu vata bazaltica nu intretine arderea si nu permite dezvoltarea mucegaiului sau a altor micoorganisme.

Less is more

Design si arhitectura moderne

Tinem cont de regulile de baza in design si arhitectura si de nevoia de spatiu. Un wc cu rezervor incastrat in baie face ca baia ta sa para aerisita si moderna.

Fiabilitate si durabilitate

Aparataj modular

Pentru instalatii de calitate si siguranta pe termen lung am optat pentru aparataj modular: doze, rame, ornamente, prize, intrerupatoare. Adio cabluri si prize diferite! Spune da unei case inteligente!

In curand
Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact