3 Camere

Apartamente 3 camere Brasov

Ideale pentru familiile cu copii, apartamentele cu 3 camere construite de Sinuhe Residence din Brasov asteapta fotografii cu zambete pe polite si jucarii uitate pe covor. In living si bucatarie se vor crea nenumarate amintiri, cele doua spatii fiind destinate pentru a petrece timp sau pentru a manca impreuna.

Dormitoarele au fost gandite sa ofere intimitate, sa imbie la somn si relaxare. Holurile largi despart zonele si fac trecerea de la o camera la cealalta intr-un mod placut. Te asteptam cu multe surprize frumoase si garantam ca vor fi doar placute.

Apartamente cu 3 camere

Construite modern, apartamentele cu 3 camere ofera suficient spatiu pentru intreaga familie. In plus, am luat in calcul spatiile de depozitare si terasele necesare pentru relaxare si o stare de bine. Finisajele de calitate sunt incluse in toate proiectele imobiliare marca Sinuhe Residence.

Ai mai mult spatiu sa il folosesti pentru nevoile familiei tale. Astfel, fiecare va avea locul si confortul necesar pentru a se bucura de intimitate si liniste. Designul modern, finisajele elegante si dotarile de ultima generatie sunt regasite in toate apartamentele cu 3 camere construite de Sinuhe Residence in Brasov.

Familia ta merita mai mult.

Ofera-i un apartament nou cu 3 camere intr-o zona cu magazine, scoli, gradinite si parcuri.

Transforma-ti casa in acasa!

Confort superior si facturi mici

Construim pentru astazi si pentru viitor. Tocmai de aceea mentinem standardele de calitate sus si nu ne abatem de la princiile noastre. Am pus accent pe izolarea termica si fonica, confort, lumina naturala, siguranta si toate aspectele care transforma o casa in acasa.

Toate imobilele construite de Sinuhe Residence sunt izolate cu vata bazaltica. Ne-am asigurat ca vei avea un confort termic superior, siguranta la incendiu si un aer de calitate in interior. Tamplaria termopan cu 3 foi de sticla tine zgomotele la distanta. Stim cat de mult conteaza sa ai liniste si intimitate, tocmai de aceea blocul tau are fonoizolatie intre etaje.

Tu esti designerul casei tale, tu alegi finisajele interioare. Noi te asteptam cu toate racordarile efectuate si apartamente cu incalzire in pardoseala, gata pregatite pentru a fi mobilate.

Vino si convinge-te! Alege un apartament modern si un stil de viata linistit in imobilele cu regim mic de inaltime, spatii de joaca, parcari si acces securizat. Avem o lista lunga de avantaje pentru tine. Hai sa o bifam impreuna!

Confort la superlativ

Ne-am gandit la tot si am inclus in constructiile noastre dotari de ultima generatie. Am gasit armonia intre design si functionalitate si am integrat-o in noile apartamente cu 3 camere. Alege tipul de apartament care ti se potriveste perfect.

Apartamente Disponibilitate Stadiu lucrari Despre noi Contact